Nytt år og endelig på tur.

Nyter utsikten og hverandres selskap.

Skal tro om hun har noen gobiter..........
Hjortepølse, det beste på tur.
Det synes Nansen også.
Fine Jannicke.
 En som passer på hjortepølsene....hehe.

 En som vil slikke ren tallerkenen.

Gode turvenniner med smilet alltid på lur.
Vakkert med disen som lå å hvilte mellom fjell og fjord.

 Takk for fint bilde Jannicke.
 

 Diltepilten hang i bena på Jannicke hele turen.
Skal tro hva hun legger i sekken...
 Hakk i hæl....hehe.
Endelig fikk Nansen springe fri i fjellheimen igjen. Særdeles fornøyd.

Håper dere har hatt en fin start på det nye året. Kanskje dere er godt i gang med nye forsett som jeg håper  dere lykkes med.  At det nesten skulle bli februar før vi fikk snuse i fjellet igjen har sine grunner.  Jeg har vært treig med å komme i gang både med tur og blogging.

Det var derfor særdeles godt å pakke kaffelkjelen, hjortepølse  og en liten favn med ved i sekken. Både Jannicke, jeg og Nansen var veldig sugen på tur. Alltid ekstra trivelig når hun slår seg med. Når man går lenge uten tur, går kroppen tom for batterier.  Iallefall gjør min det.  Det å komme seg opp i fjellet for å finne stillheten, lytte til vinden og bålet som knitrer er så gromt.  Det er jo også godt å karre seg opp en fjellside for å få rusket både i kropp og topp. Fjellet er en fin laddestasjon.  Et ganske fint nyttårsforsett også. En fin ting å gjør hele året.

 Solen varmet så utrolig godt. Å gå i genser ble i varmeste laget. Det var så herlig å rive av seg litt klær. Man har gått innepakket i ganske mange måneder. Et snev av vår lurte bak steiner og kratt. Med vinden kom et lite rykte om at det spirer både her og der. Jeg selv har ikke sett noen knoper ennå. Selv om vårfølelsen lå tykt i terrenget håper jeg virkelig snøen kommer tilbake. Hadde vært fint å få bruke skiene en stripe eller to. Ved Frostadtiden var det spotter med sne.  Å gå i fjellsko var ingen problem.  En toppers dag i godt selskap og et suverent vær.  Vi fikk laddet batteriene betraktelig!Ha ei fin uke!

Kommentarer

 1. Hello Jill,
  This is real enjoyment. What a lovely post.
  So amazing to see this beautiful view with the reflection of the sun. Great pictures.
  Funny shot (20) of your dog. It looks like he is laughing.

  Greetings, Marco

  SvarSlett
 2. Berre vakkert Jill!
  Og så kjekt med Nansen og venninne på tur :-)
  Du inspirerar!

  SvarSlett
 3. Hei! Flott å se bilder og lese om nok et fint turmål. Dere inspirerer!

  SvarSlett
 4. Kan jo kjenne at man lades bare av å nyte bilder og innlegg, Jill! :) Så fantastisk vakkert. Og fjell, bål og godis, godt selskap.. Og sol. Vakkert landskap og for en stemning. God på å fange stemningen du <3

  Lykke til med all flyttingen og hyttelivet. Regner med du kommer deg mer opp og ut fremover. Ser frem til mange turer til glede og inspirasjon fremover fra din kant ;)

  Nyt helgen! :D

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Hei på deg og takk for at du tittet innom her:)))

Hopp og sprett fra meg til deg:)

Populære innlegg