Telttur og tankespinn ♥


Den svake brisen tar med seg et lite rødgult blad som forsiktig daler ned mot bakken. Det er liksom ferdig med sin plikt for i år. Det har blomstret og vært tilstede. Tålt regn, vind og små insekter som har funnet hvile akkurat på dette lille bladet. Så rart kan jeg tenkte.  Et lite blad har også et liv med sine små hendelser. Tanker som dette stryker ofte gjennom hode mitt når jeg sitter ute i skogen foran teltet. Utrolig hva som farer gjennom hode når man har god tid til å tenke.

Blant disse bladene som hadde falt i bakken og duggvåte strå satt jeg meg for å nyte dagen siste stråler. Det falt så fint ned ved elven at jeg bare måtte sette meg der. Akkurat der hvor strålene falt. Kanskje det var et magisk lys der som gjorde et eller annet spennende.....Vel, ingen magi annet en lyset i seg selv. Slik satt jeg helt til solen ble borte og nytte kaffekoppen. Dette er noen ekstra fine øyeblikk. Man tenker annerledes når man er på tur,  iallefall gjør jeg det. Tankene kommer mer i rolige bølger. Hjemme kan de komme litt hulter til bulter i en hektisk hverdag. Om man har et lite problem så kanskje det ikke løser seg mens du er på tur, men du vil garantert se en løsning på det når du kommer tilbake til hverdagen. Joda, naturen gir så mye mer enn vi ser.

Denne turen var det "nattinaturen" og siden vi ikke fikk mulighet til å ligge ute ifjor. Var det ekstra fint å få ligge ute i år. Enda høsten hadde kommet var det en ganske varm natt.  Natten før hadde det vært minusgrader så jeg hadde på meg det tykkeste ulltøyet jeg hadde. Det ble tydeligvis i varmeste laget.  Jeg hadde sittet foran bålet hele kvelden så jeg var jo egentlig varm og god fra før. Dagen etter var det hele 20 grader. Altså en av det kanskje siste sommerdagene. Der satt jeg i tykk ull på en varm sommer dag og så på høstbladene som falt i bakken. Så rart tenkte jeg, i det tankespinnet startet på nytt................................


Min nye øks som er like liten som den forrige, men har et mye tyngre blad. Dermed så hugger den bedre også. Bladet er også skarpere. Veldig fornøyd med denne. Kostet 499,- på Jula. Er av merket Hultafors som skal være et kvalitetsmerke.

 Reinsdyrgryte med tyttebærsyltetøy.  Skal si det smakte.

Denne gang var strikketøyet med.


Steinsopp mon tro?

Å luske rundt i skogen i mørket er jo en slik frydefull skrekkopplevelse.
 Prøver å holde fantasien i sjakk. Men det er jo egentlig ikke skummelt i det hele tatt.  Vann til morgenkaffe må man ha.

 Fugleboken er alltid med. Denne turen så jeg ikke noen lavskrike.
 Slitne fjelltær trenger omsorg....


 Ny motivasjon til å gå videre med yogaèn. Har blitt støl siste 3 årene, men denne treningsformen gir så mye at jeg regner med at ting faller på plass igjen. Det sies jo at kroppen ikke glemmer, men.....

Jeg hørte faktisk ikke en eneste kvist som knakk denne natten. Så stille som bare det.


 Hjem til hverdagen med fulle batteri. Takk for oss. Det går nok en god stund før vi kommer tilbake.

Sponset innlegg  | HELSPORT  | ULVANG  | LUNDHAGS | JULBO

Kommentarer

Populære innlegg