Teknikkurs Vigra
Vær: Delvis skyet. Lett bris, 7m/s fra nordøst. 0 – 0,6 mm nedbør.
Temperatur: 13 grader.

Deltakere:
Per Trygve, Arne, Jill, Eirik, Torbjørn sjølesen!

For en helg! For en gjeng! Og for et kurs med en super veileder!! Denne helgen går inn i rekken som en av de bedre. Fikk også noen råherlige regnbyer, og lyset idag, ja lyst var magisk ute i havgapet! Lek og morro til oppvarming før vi padlet ut.

Fra x-redning ( kameratredning) redning av bevistløs person, Kiss the bow, svømme med kajakk under vann ( heftigt) støtte tak som vi fikk tatt mye ibruk ( genialt i stor sjø) dratak, sculling og kanting. Litt opplæring i å lese sjøkart. Fikk lære så utrolig mye av Torbjørn, som var en fantastisk flink veileder. Vi var en super gjeng og trivdes kjempegodt sammen. Humor glede og latter!.

Vi fikk padle gjennom trange berg i bra sjø! Smyge oss inn trange smug med sjø, for å
lunsje på et berg ute i havet. Helt vanvittig fantastisk!

Bare ligge opp ned i kajakken ( kakke på båten som betyr jeg vil bli reddet) til der kommer en bau som du kan ta tak i for å rulle deg opp! Genialt! Bare en har hode kaldt og klarer å holde pusten.:):) Nå er det bare forsette å trene, og med min nye MPS Ursuk drakt blir det bare flott. Kjempetynn og du kjenner nesten at du ikke har på noe. Hold meg helt tørr begge dagene! God og varm, men så jobbet vi ganske effektivt kontinuerlig med teknikk, surfing og masse annet også.

Absolutt alt fungerte 100% denne helgen! 

Kommentarer

Populære innlegg