Med bauen mot vest.

Alltid like forventningsfull til hva jeg får se.Solen tar godt og solfaktoren er 50....

Noen ganger skulle man hatt 2-3 hender til....

Erkna.
Kan ikke annet enn være fornøyd i en sådan stund.
Ålesund til venstre, Havstein, Sukkertoppen og Sulafjellet bak. 
Enorm stor Halo rundt solen.

Alnes i kveldsdis.
Bauen min.


Hegra skal inn til sunnmørsalpene for å stå på ski....sikkert..
Fly my friend...
Fint å kunne nyte kveldsolen sammen.


Ålesund  og Sulafjellet i solnedgang.

Så tok denne dagen også slutt.

Det blir mye padling om dagen når kneet ikke fungerer 100%. En liten del av leddbåndet ble revet av. Så for en liten periode blir det litt mer padling enn fjellturer (det ble iallefall anbefalt) Uansett så har det vært flotte turer til sjøs i det siste. Og det er godt å få prioritert kajakken så tidlig på året. Man kommer også lettere inn i tralten igjen. Det er jo noe helt eget og fantastisk dette padlelivet. Siste turene har jeg holdt til mellom Alnes og Giske. Spennende sted å padle. Makkvika har også et yrende fugleliv og er viktigste ringmerke-stasjonene i Europa for vadefugler. Så det er alltid spennende hva en vil få se.

Møtte noe jeg først trodde var en real "sjøku " men det kan vise seg å være en svær selhanne som kan bli opptil 2 meter. Jeg oppdaget han i det jeg tok bilder og hørte et stort plask bak meg som bare betyr en ting. Noe levende stort er i sjøen. Tenk hadde jeg hatt linsen andre veien!!! Men når jeg snur meg er det selvsagt ingenting å se. Han dukket opp igjen noen meter fra kajakken med sitt digre hode og så ganske så morsk og sur ut. Prøvde å smile så pent jeg kunne i frykt for at han skulle renne meg rett ned. Det så nemlig ut som han hadde lyst til det.

 Jeg lå helt stille for å se hva han gjorde. Men som forventet bare dukket han. Men et lite øye holdt han til meg for han dukket opp ganske mange ganger før jeg ikke så han noe mer. Det skal sies at jeg holdt et lite øye etter han også!! Det er en utrolig flott opplevelse å få denne nærkontakten. Det hadde vært flott med bilde men det er vanskelig å ligge i ro når strømmen er såpass sterk som den var der ute. Og med hendene på åren tar det tid å lete frem kameraet. Vinden tok også godt tak. Et par småseler tittet også opp litt senere. Hadde håpet på noen flotte fuglebilder men som sagt, strøm og vind... Men alt i alt flotte kvelder i kajakken.


Kommentarer

  1. tusen takk at du deler Jill, kjempe fine bilder !

    SvarSlett
  2. Enig med forrige kommentar. Nydelige bilder. Vakker natur, vakre farger, fine deg. Ja, jeg (som alltid har tenkt at padling ikke var noe for meg..) kunne tenke meg å lære meg kunsten. Du tar bilder av en annen verden og jeg er fan av deg. Så enkelt er det. Nyt din 1.mai. Klem fra Birte

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Hei på deg og takk for at du tittet innom her:)))

Hopp og sprett fra meg til deg:)

Populære innlegg