Campliv og slumring...♥


I god stim etter en natt på selve Lauparen dro jeg og Nansen videre på nye eventyr. Det er deilige sommerdager på Sunnmøre og man må utnytte ledige stunder.  Vi brukte en stund på å finne rette teltplassen. Vi var nemlig ikke alene der oppe. Det var endel andre vi måtte ta hensyn til først. Men vi fant et sted vi fikk se både solnedgang og soloppgang. 


Det er mye fugleunger i fjellet nå og man må passe på. Nansen er ikke den som springer å tar dem, men jeg holder han likevel nær meg. I det vi kom på toppen fikk vi ettertrykkelig beskjed om at dette området alt var opptatt. Vi tuslet oss slukøret videre og fant en "ledig" plass. Men jammen var det mye fugleunger som skulle ta opp og frem i verden. Skulle gjerne ha tatt noen bilder av dem, men da blir foreldrene ofte veldig stresset så det lot jeg være. Familieidyllen ble holdt intakt og vi tuslet lydig videre og lot dem være i fred og ro. 


Det var en bra velkomstkomite der oppe.


Fant endelig en ledig teltplass vi var ganske så fornøyd med.Jeg ønsket både solnedgang og soloppgang og fikk begge deler. 
Pingla ligger å manner seg opp til å bløyte pelsen. Det må bare litt motivering til så går det sånn greit. Men noen badehund blir han vel aldri....hehe! Men godt for han å bløyte pelsen i denne varmen. Jeg ser han blir lettere i ganglaget etterpå. Han har jo"bløtt" seg noen ganger i sommer siden det har vært så varmt. Det virker som han skjønner at det er bra for han.


Foreldre på vakt.Barsk teltvakt må man si...eller bare søt kanskje ♥


Lyset var så gult og rødt at det ble høstfarger av hele greia.


Nansen angriper aldri andre dyr. Han kan gå fri, men så lenge det er båndtvang holder jeg han i bånd så lenge det er folk rundt oss. Han får aldri gå rundt på egen hånd uansett. Sauene blir heller ikke stresset av han. Dem holdt seg nyskjerrig i nærheten.


Når det kommer til mygg og andre ting som flyr i luften er jeg særdeles fornøyd med denne her. Når man skal ligge å late seg i soveposen på kveldstid i fjellet er myggen også ofte kosesyk...Lite myggkos med denne. Funker for meg.....


Av og til får man tuskerier på objektet....Akkurat slik vi liker å tilbringe en kveld......
Det var den turen ene batteriet til Sony kameraet mitt gikk. Så fikk ikke tatt solnedgangbilder med rette kamera. Disse er tatt med et pocket kamera...jaja!Man kunne ane at det ville bli lavt skydekke eller tåke dagen derpå. Dagen gikk av med en fantastisk flott solnedgang som nesten varte til soloppgang. Siste bildet av solnedgangene tror jeg at jeg tok i 0200 tiden. Fantastisk å se.

Her er klokken ca 0200.


 G O D M O R G E N  |  kl 0400.
Selv om Nansen egentlig liker å sove litt frempå hjemme. Blir han ganske fornøyd når vi står opp tidlig å legger oss utenfor teltet for å slumre videre.Campliv og slumring...♥


Godmorgen fra fjellet! Dette ser jo lovende ut selv om skodden hang som et slør over hele sørvest siden. Bare mot nord var det mulig å ennå se havet. Men skodde skaper kontraster så det var vakkert å se på.


GREIT Å VITE...

Tåke eller skodde er en sky som er i kontakt med bakken. Den eneste forskjellen mellom skyer og tåker er at tåken er i kontakt med jordoverflaten. En sky som ikke er tåke i lavland, kan være tåke i høyere nivåer hvis skyen er i kontakt med fjell. For å kalles tåke må sikten være under 1000 m. Info tatt fra WIKIP.
Etter en tur rundt fjellområdet tok vi et par timer med boken før vi så smått begynte å pakke. Vi skulle så gjerne ha vært en natt til.


På vei ned hadde skodden kommet inn også fra nordøst siden.Farvel for denne gang!

Kommentarer

  1. I love being with you and Nansen! Thank You

    SvarSlett
  2. Un reportaje espectacular, me han gustado mucho todas las fotos, transmiten libertad. Enhorabuena, saludos desde España.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Hei på deg og takk for at du tittet innom her:)))

Hopp og sprett fra meg til deg:)

Populære innlegg