Årets første padletur.


 Mange hadde tatt turen til Giske for å bløyte padlerårene denne vakre, solrike og iskalde vinterdagen. I det jeg kjørte fra hytten viste gradestokken -8. Ute på øyen var det 1 grad.  Kun 30 minuts bilkjøring utgjorde temperaturene ca 8-9 grader i forskjell. Utrolig på så kort avstand. Jeg kom en stund senere enn de andre, men slapp likevel å padle alene. Jeg hadde lyst å få ettermiddagslyset, og det fikk jeg.  Nydelig vinterlys og nesten blikkstille hav.

 Bli med gruppen "Kajakk i Giske Kommune" på facebook.

Padle miljøet i Giske kommune har virkelig blomstret siste årene takket være ivrige sjeler som er flinke til å ta initiativet til samlinger. Kjekt for oss som har ligget litt på latsiden når det gjelder slike ting. Man samles ofte til turer og iblant treninger. I 2017 synes jeg å huske en liten kajakktur. En liten kajakktur på et helt år. Det skal sies at oppussing av hytte, hus og div tok sin tid. Det ble også lett å velge fjellene når jeg ble boende så nært.

Men nå er bauen fått "tuppa" seg. Og som alltid gir det mersmak. Det kommer til å bli mye mer padling i år. Kjente at jeg det var noe jeg hadde savnet.


Håper du får en fin ukestart!

Kommentarer

 1. Hello Jill,
  Wonderful shots. Great to see these wonderful view from the water.
  The colors of the sky are so amazing.
  This is enjoyment for you to do and your blog visitors to watch.

  Best regards, Marco

  SvarSlett
  Svar
  1. Thanks Marco. It was great to paddle again:)

   Slett
 2. For nokre lekre bileter Jill!
  Ha ei fin veke :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Therese:) ha ei suveren uke du også:))

   Slett

Legg inn en kommentar

Hei på deg og takk for at du tittet innom her:)))

Hopp og sprett fra meg til deg:)

Populære innlegg