Telttur i fjøra ♥


 Etter en uke i primitive kår var det godt å komme hjem å få seg en dusj. Likevel, trangen til å være ute meldte seg like raskt. Vi pakket telt, sovepose og primus. Det store spørsmålet var om vi skulle telte på sne eller bar mark. Siden vi bor i en snøfonn og ikke sett marken siden tidlig november i fjor, tenkte jeg at det ville være fint for Nansen å få snuse litt. Kjenne på våren som nærmer seg. Jeg vil gjerne tro at han synes det var stas.

Jeg for min del hadde håpet om at havlyset ville by på noe spesielt. Noe det også gjorde. Jeg tror jeg fikk se hele skalaen. Det er vel dette jeg savner der ute ved havet. Lyset som kan være så mye. Men det skal sies at skogslyset er like vakkert på sin måte. Både blåtimen, rosatimen og nordlyset mugget til der ute. 


Noe av det jeg liker utrolig godt med Trolltind er at jeg kan ligge i teltåpningen å telle stjerner.  Det er noe av det fineste jeg vet om når jeg er på tur. Det er ikke store hytta, men rommer akkurat Nansen, sekken og meg. Helt greit å slippe å gå ut av en varm sovepose for å se etter nordlyset..


En mørbit er ikke så værst å gnage på, men en pinne er litt mindre salt:)


Kosetid.
Man kan ligge ganske lenge ute om kveldene når temperaturene begynner å bli litt snillere.


Bruker ikke lang tid på å finne roen han. Enda så mange "vårdufter"  som fristet.


Kanskje ikke kortreisttur, men kortgått fra bilen. Da er en vedsekk lov å ta med.


my kind of romance ♥ ..

Rett fra minnebrikka. Lyset var slående denne kvelden. Eller det kan være at jeg har vært forlenge i skogen og ikke sett havlyset på en stund så sent på dag.Det er dette som er en av det gode sidene ved teltlivet. Det å ligge slik.Selv om minusgradene har begynt å gi seg, kjenner man litt på kulden i sene kveldstimer ennå:)


Om noen måneder kan man slippe sokker og sko. Bare ligge å vifte med tærne.Det er langt mellom hver gang "lerka" blir brukt.
En sjelden gang er baileys kaffe veldig godt på tur.


En kveld som går rett inn i turboken som en meget fargerik en.Noen som tror dem vet hva den lyskilden over teltet er? Har jeg fått kontakt? :))


Utbrente partier og litt uklare nordlysbilder. Så mye finere på kameraet.
Må jeg begynne å ta med briller på tur skal tro.....


 MORGEGRY FRA TELTET.


Våknet av et vakkert rødgult lys som prøvde å trenge seg gjennom teltduken. En fin måte å våkne på. Hadde med lite vann så vi avsluttet turen ganske tidlig. Dro hjem til min eldste datter og guttene for å spise frokost. Veldig koselig ♥
En liten morgenstund i fjæra.

Vi to på tur ♥

en liten kort 
turrapport fra oss. 

Kommentarer

 1. Radarparet på farten igjen ♥ Takk for titten! Det ser alldeles herlig ut. Flott turrapport å nyte en tidlig fredag morgen :)

  PS - forresten! Rago soveposene er rimelig utsolgt overalt. Har du en type som du benytter året gjennom eller har du flere av de til ulikt bruk/årstid? Tenkte på den Rago down...? Sikkert mest til vår/sommer/høst for min del. Må starte overnattinger der... :P

  God helg - og nyt våren fremover! ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det vil faktisk ta litt tid før dem kommer i butikken igjen. Beklager, men etterspørselen har vært enorm. Dem har andre poser som er gode på vår/sommertid. Kommer litt ann på om du fryser lett?? Du kan gå inn på helsport sine sider så sjekker du gradene posene er laget for. Håper du begynner på teltturene du drømmer om!

   :))

   Slett
 2. Fantastisk lesing💖 bloggen din er herlig lesing nå mellom vinter og vår(les blautsnøgjørmetida;) Ser fram til fler inspirerende leseropplevelser😊

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Janne Kristine:) så utrolig koselig å høre. Slikt som gir motivasjon til å forsette:)) takk:))

   Slett
 3. Sjelden å sjå deg ved havet no:) God Påske til deg og Nansen!

  SvarSlett
 4. Härliga bilder. jag undrar är det bara du och Nelson ute. Vem tar bilderna? Riggar du kameran med stativ och självutlösare?
  / Margareta W

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Margreta:) Hjertelig takk. Ja, bruker stativ. Har et sony a6000 så tar jeg bildene gjennom mobilen min. Bruker en app som heter Play Memories :))

   Slett
  2. Hej och tack för svar. Du tar verkligen fantastiska bilder. Jag beundrar dej för att du sticker ut ensam med Nelson. Önskar att jag hade det modet.
   / Margareta W

   Slett
  3. Men det har du. Du må bare starte et sted, i det små. Så går det av seg selv:))

   Slett
 5. Flotte bilder som alltid Jill! Tror jeg kjente igjen silhuetten av det fyret langt der ute du... ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, så dere hadde hatt en super tur til Erkna i påsken:) nydelige dager:)

   Slett

Legg inn en kommentar

Hei på deg og takk for at du tittet innom her:)))

Hopp og sprett fra meg til deg:)

Populære innlegg